Konferens & Event

Konferens & Event

MH Konferens hjälper dig att ordna allt från stora events till små personliga möten

Utifrån kundens behov lämnar vi flera olika alternativ som bäst passar mötets syfte, storleken på gruppen och det geografiska läget. Det kan gälla herrgårdar och slott runt om i landet, en modern konferensanläggning, SPA-vistelse, ett fjällhotell eller en festlokal.

Vi utvärderar själva och även tillsammans med kunden konferensrum, konferens aktiviteter, mat och boende. Du kan kostnadsfritt skicka oss en offertförfrågan! Vi erbjuder samma villkor och priser som om du skulle vända dig direkt till konferensanläggningen! Med utgångspunkt från dina önskemål tar vi reda på vad som finns ledigt inom det aktuella området och återkommer sedan till dig med förslag.

Du får snabb respons

Du får oftast svar redan samma dag som du gör din förfrågan. Om du har extra bråttom gör vi allt för att prioritera Dina önskemål och kan vid behov återkomma inom ett par timmar.

I offerten får du ett färdigt beslutsunderlag med alla priser och totalkostnaden för arrangemanget uträknad så att du enkelt kan jämföra de olika alternativen. Du får också information om anläggningarna samt länkar till respektive hemsida.

Innan du väljer vilken konferensanläggning du tror passar ert behov bäst gör vi tillsammans ett besök för att titta på anläggningen/hotellet. När du sedan bestämt dig för en anläggning slutför vi vårt uppdrag genom att boka din konferens. Därefter har du direktkontakt med anläggningen gällande all detaljplanering.

Vi är flexibla

Du kan också välja att hålla denna kontakt genom oss om det passar Dig bättre. Du kan anlita oss för enstaka bokning och arrangemang. Du kan också teckna avtal för att få en sammanhållen statistik över företagets alla möten och konferenser. Ett avtal ger dig klara tidsbesparingar, du vet exakt vilka konferensanläggningar företaget bokat oavsett många olika kontaktpersoner/bokare.

Du får information om kostnaden per konferens och även den totala kostnaden.